SmartWater on nykyaikainen ”näkymätön” varkaus merkintä menetelmä ja josta löytyy myöskin ryöstö/murtovarkaus suihke nimeltään DNA merkintä/MerkkausDNA.

SmartWaterin merkkausneste sisältää äärettömän määrän ainutlaatuisia rikosteknillisiä koodeja jotka voidaan liittää joko henkilöön tai organisaation SmartWaterin kasainväliseen tietokantaan. Kytkennän jäljittettävyys merkattuihin tuotteisiin mahdollistaa löydettävyyden joko varastettuihin tai väärin sijoitettuihin tuotteisiin jotta niitä voidaan palauttaa oikealle omistajalle. Rikostekniset koodit myöskin yhdistävät rikolliset rikoksiin. Omistaja joko suihkuttaa tai harjaa SmartWateria arvoesineisiin. MerkkausDNAn ainutlaatuinen sekoitus valmistetaan vain kerran ja on sen takia laillisesti käyttökelpoinen myöskin oikeudessa.

On dokumentoitu, että SmartWater on vaaraton terveydelle ja ympäristölle sekä nestemäisenä, säilytettynä, käytettynä että kuivumisen jälkeen.

SmartWaterin ominaisuudet ovat ainutlaatuisia verrattuna muihin varkauden esto merkintätapoihin. SmartWaterilla on dokumentoitu 5 vuoden kestävyys ulkoilmassa PAS820:2012 testinormien mukaan. Sekä Smartwaterin MerkkausDNA, että SmartWaterin ryöstö/murto suihke on testattu ja sertifioitu PAS820:2012 normien mukaisesti ja niillä on kaikein korkein tulos - 5 vuoden kestävyys ulkoilmassa.

Jos on kysyttävää, katso Tavalliset kysymykset.